Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan iskeleti görmek

Rüyada insan iskeleti görmek

Rüyada insan iskeleti görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, para kazanmaya, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insan iskeleti gördüyseniz:

  • Çok hassas bir konuda dahi olsa, belli bir fikir veya öneriden hoşlanmadıysanız kibarca geri çevirebilirsiniz.

Rüyada mezarda insan iskeleti görmek hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine yorulur.

Rüyada insan iskeleti görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada iskelede yürümek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada mezar içinde iskelet görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine delalet eder.

Rüyada dinazor iskeleti görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine delalettir.

Rüyada hayvan iskeleti görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birinin iskeletini görmek alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına delalettir.

Rüyada iskelet tarafından kovalanmak başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments