Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birinin iskeletini görmek

Rüyada ölen birinin iskeletini görmek

Rüyada ölen birinin iskeletini görmek rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, takdir edilen kişi olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine işarettir.

Rüyada ölen birinin iskeletini gördüyseniz:

  • Bazı gizli gönül ilişkilerine eğilimli olabilirsiniz.

Rüyada hayvan iskeleti görmek iyi halinin kalmayacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına delalettir.

Rüyada iskeleden denize atlamak hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada konuşan iskelet görmek parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına tabir olunur.

Rüyada siyah iskelet görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, dirliğin bozulabileceğine, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde iskelet görmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada iskelet tarafından kovalanmak bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlık ve iskelet görmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada ölü iskelet görmek ekmeğinin verimli olacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, yeni bir eve taşınılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments