Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık iskeleti görmek

Rüyada balık iskeleti görmek

Rüyada balık iskeleti görmek yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, hayatını yoluna sokacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, umutsuzluk yaşanacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada balık iskeleti gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.

Rüyada balık iskeleti görmek sevindirici olaylar yaşayacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada iskelede yürümek çok sevinçli olaylar yaşayacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada yılan iskeleti görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada insan iskeleti görmek büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, yetim sevindireceğine rivayet eder.

Rüyada konuşan iskelet görmek borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, haneye bereket geleceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada denizde iskelet görmek zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine alamet eder.

Rüyada hayvan iskeleti görmek anlaşmazlıkların biteceğine, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta iskelet görmek gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, nasiplerini alacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments