Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi iskeletini görmek

Rüyada kendi iskeletini görmek

Rüyada kendi iskeletini görmek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, bol rızık sahibi olunacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, kişinin malını kaybedebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi iskeletini gördüyseniz:

  • Evinizi güzelleştirecek planlar yapabilir, ilişkilerinizi düzenlemenize ya da canlandırmanıza yardımı dokunabilecek kişilerle planlarınızı tartışabilirsiniz.

Rüyada mezar ve iskelet görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, beklenen mirasın alınacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar içinde iskelet görmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine delalettir.

Rüyada iskelet kafa görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada kendi iskeletini görmek sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine delalettir.

Rüyada iskeleden düşmek doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deve iskeleti görmek çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, gelirinin garanti olacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek iskeleti görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, imkânların çok daha iyi olacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün iskeletini görmek kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments