Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar içinde iskelet görmek

Rüyada mezar içinde iskelet görmek

Rüyada mezar içinde iskelet görmek hem de işinde söz sahibi olacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, asla yüksünmeyeceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar içinde iskelet gördüyseniz:

  • Yeni şeylerden ya da alış veriş gibi şeylerden uzak durmalısınız.

Rüyada mezar içinde iskelet görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına alamet eder.

Rüyada mezardan iskelet çıkarmak kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta iskelet görmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına inanılır.

Rüyada mezar ve iskelet görmek sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, büyük paralara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada mezarda insan iskeleti görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada mezarlık ve iskelet görmek sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına inanılır.

Rüyada mezarda iskelet görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, geçecek güzel bir ömre yorulur.

Rüyada iskeleden düşmek ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments