Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yere geç kalmak

Rüyada bir yere geç kalmak

Rüyada bir yere geç kalmak sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yere geç kalmak gördüyseniz:

  • Misafirlerinizi en iyi şekilde ağırlamanız ya da uzlaşmacı olmanız pek çok olayın su gibi ilerlemesini sağlayabilir.

Rüyada bir yere geç kalmak daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada gideceği yere geç kalmak başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine, çok kötü günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yerlere geç kalmak sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada gidilecek yere geç kalmak iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yerlere geç kaldığını görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, kafa dinleyeceğine işaret eder.

Rüyada gideceğin yere geç kalmak hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nikahına geç kalmak düşmanlar tarafından zarar göreceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sınava geç kaldığını görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, epey bir zarara uğrayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments