Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınav geç kalmak

Rüyada sınav geç kalmak

Rüyada sınav geç kalmak takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, karlı işlere gireceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, müjdeli haberler alacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sınav geç kalmak gördüyseniz:

  • Kendinize olan güveniniz dışında hiçbir şeye ihtiyacınız yok.Genellikle kısa süren ani aşk ilişkilerini tercih edeceksiniz.

Rüyada sınava geç kalmak ve girememek kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, günlerinin güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada üniversite sınavına geç kalmak hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, eğer işsizse iş bulacağına, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine işarettir.

Rüyada sınav geç kalmak kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sınava geç kaldığını görmek engel tanımayan biri olacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine alamet eder.

Rüyada sınava geç kalmak güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine delalettir.

Rüyada sınava geç girmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sınavın iyi geçtiğini görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, bol rızık elde edeceğine, uzaktan haberler işiteceğine tabir olunur.

Rüyada sınavın iyi geçmediğini görmek herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments