Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi düğününe geç kalmak

Rüyada kendi düğününe geç kalmak

Rüyada kendi düğününe geç kalmak hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok büyük zararlar edeceğine, gözyaşı döküleceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi düğününe geç kalmak gördüyseniz:

  • Biraz vurdum duymaz yapıda olmaya gayret ederseniz dengenizi daha iyi koruyabilirsiniz.

Rüyada düğüne geç kalmak çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada kendi düğününe geç kalmak rahat edeceğine, ferahlayacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına delalettir.

Rüyada düğününe geç kalmak iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına işaret eder.

Rüyada düğününe geç kaldığını görmek rızık eksikliği yaşayacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dershaneye geç kalmak sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına alamet eder.

Rüyada derse geç kaldığını görmek her zaman hak ettiğini alacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada geç kalmak çok sevinçli haberler alacağına, masrafların altında kalacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada imtihana geç kalmak ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments