Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işe geç gitmek

Rüyada işe geç gitmek

Rüyada işe geç gitmek mutlu ilişkiler kuracağına, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada işe geç gitmek gördüyseniz:

  • Yorumlarınızı bazı noktaların üzerinde durarak ya da karşı tarafın hassas noktalarına dokunarak yapmanız sıkıntı yaratabilir.

Rüyada işe geç gitmek huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, ortalığın karışacağına, dertlerinin dermanını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada işyerine geç kalmak yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iş kazası geçirmek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine yorulur.

Rüyada işine geç kalmak işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, dertlerden kurtulmaya inanılır.

Rüyada bir işe geç kalmak en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, hayatını ailesine adayacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada işe geç kalmak hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine rivayet eder.

Rüyada iş görüşmesine geç kalmak huzurunun bozulacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eve geç gitmek verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments