Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve geç gitmek

Rüyada eve geç gitmek

Rüyada eve geç gitmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eve geç gitmek gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz aşırı yüklü durumda olabilir.

Rüyada eve geç gitmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine tabir olunur.

Rüyada gecmis zamana gitmek hayır duaları alınacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine delalet eder.

Rüyada işe geç gitmek bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada gideceği yere geç kalmak parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, çok iyi giden işlerin duracağına, yüceltileceği sözler duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada gidilecek yere geç kalmak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gideceğin yere geç kalmak girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, hasadının tarlasında kalacağına yorulur.

Rüyada eve geç gelmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve geç kaldığını görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments