Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iş kazası geçirmek

Rüyada iş kazası geçirmek

Rüyada iş kazası geçirmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada iş kazası geçirmek gördüyseniz:

  • İşle ilgili bir problemin büyümesine izin vermemelisiniz.

Rüyada iş kazası geçirmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine delalettir.

Rüyada babanın trafik kazası geçirdiğini görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine tabir olunur.

Rüyada yakınının trafik kazası geçirdiğini görmek keyifli olacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada babasının trafik kazası geçirdiğini görmek yoğun stres altında kalacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, malının üstüne mal ekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada motosiklet kazası geçirmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine işaret eder.

Rüyada başkasının trafik kazası geçirdiğini görmek rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin trafik kazası geçirdiğini görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına inanılır.

Rüyada trafik kazası geçirenleri görmek yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments