Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işe alındığını duymak

Rüyada işe alındığını duymak

Rüyada işe alındığını duymak kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada işe alındığını duymak gördüyseniz:

  • Zaman geçirme biçiminiz yakınınızdaki bazı kişilerin şikayetlerine neden olabilir.

Rüyada işe alındığını duymak yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine işarettir.

Rüyada bir işe alındığını görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına işaret eder.

Rüyada organlarının alındığını görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada bacağının alçıya alındığını görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilgisayar alındığını görmek rahat bir nefes alacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada askere alındığını görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada rehin alındığını görmek gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaşının alındığını görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments