Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rehin alındığını görmek

Rüyada rehin alındığını görmek

Rüyada rehin alındığını görmek sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada rehin alındığını gördüyseniz:

  • Ani harcamalarınız yaptıklarınızla yakından ilgilenen bir kişiyle aranızda tartışma yaşanmasına neden olabilir.

Rüyada birinin rehin alındığını görmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada rehin alındığını görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına yorulur.

Rüyada silahla rehin alınmak önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine tabir olunur.

Rüyada rehin düşmek ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına işarettir.

Rüyada teröristler tarafından rehin alınmak atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada bıçakla rehin alınmak onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına alamet etmektedir.

Rüyada rehin olduğunu görmek gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine yorulur.

Rüyada rehin görmek sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments