Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşının alındığını görmek

Rüyada kaşının alındığını görmek

Rüyada kaşının alındığını görmek kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, kurtuluşu bulacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, ailesinin de büyük olacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaşının alındığını gördüyseniz:

  • Annenizle ya da kızkardeşinizle veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada kaşlarının alındığını görmek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaşın alındığını görmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kaşların alındığını görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine inanılır.

Rüyada kaşının alındığını görmek şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, üzüleceğine, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine inanılır.

Rüyada rahminin alındığını görmek bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına işarettir.

Rüyada bir işe alındığını görmek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bilgisayar alındığını görmek bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, hüsrana uğrayacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacağının alçıya alındığını görmek bahtının ve geleceğinin açık olacağına, ruhunun dinleneceğine, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments