Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir işe alındığını görmek

Rüyada bir işe alındığını görmek

Rüyada bir işe alındığını görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir işe alındığını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya evinizle ilgili bir değişim olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada işe alındığını duymak sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, kimseye borçlanmayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir işe alındığını görmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada canın alındığını görmek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada iç organlarının alındığını görmek işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağının alçıya alındığını görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolunun alçıya alındığını görmek güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaşların alındığını görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin gözaltına alındığını görmek istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, sadaka ya da zekat vereceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments