Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askere alındığını görmek

Rüyada askere alındığını görmek

Rüyada askere alındığını görmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, hayatından razı geleceğine, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada askere alındığını gördüyseniz:

  • Ortağınız veya eşinizle beraber ileride büyük kazançlar getirecek işlere girebilirsiniz.

Rüyada askere alındığını görmek yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada tekrar askere alındığını görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kazancını katbekat arttıracağına, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaşların alındığını görmek gelirini ve rızkını kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaşının alındığını görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacağının alçıya alındığını görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına yorulur.

Rüyada birinin gözaltına alındığını görmek sorunlu zamanlar geçireceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada canın alındığını görmek kazanca kavuşacağına, sermayesini kaybedeceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada böbreğinin alındığını görmek hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments