Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada organlarının alındığını görmek

Rüyada organlarının alındığını görmek

Rüyada organlarının alındığını görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, malların çoğalacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, kötü haberlerin alınacağına, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına delalettir.

Rüyada organlarının alındığını gördüyseniz:

  • Gerçekten parlak fikirleriniz var.

Rüyada organlarının alındığını görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına inanılır.

Rüyada iç organlarının alındığını görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, iyi halini yitireceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada halı alındığını görmek dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada birinin gözaltına alındığını görmek rahat bir iş hayatının başlayacağına, işlerinin günden güne azalacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına delalettir.

Rüyada askere alındığını görmek tüm parasını kaybedeceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada rahminin alındığını görmek mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine inanılır.

Rüyada birinin rehin alındığını görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada görevden alındığını görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments