Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilgisayar alındığını görmek

Rüyada bilgisayar alındığını görmek

Rüyada bilgisayar alındığını görmek elinin bolluğa kavuşacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, üzgün ve hasta olacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına yorulur.

Rüyada bilgisayar alındığını gördüyseniz:

  • Sürekli ertelenen veya durma noktasına gelen konular hız kazanabilir.

Rüyada bilgisayar alındığını görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, dış ticarete atılacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına delalet eder.

Rüyada canın alındığını görmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına delalet eder.

Rüyada işe alındığını duymak kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, büyük bir makama geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir işe alındığını görmek aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada organlarının alındığını görmek büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına inanılır.

Rüyada bacağının alçıya alındığını görmek olaylı günler geçireceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada rahminin alındığını görmek ruhuna hayrat yapılacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada esir alındığını görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments