Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa örtüsü yakmak

Rüyada masa örtüsü yakmak

Rüyada masa örtüsü yakmak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, işinde başarılı olacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada masa örtüsü yakmak gördüyseniz:

  • Şansınızın da olumlu desteğiyle bütçenizi düzene koyabiliyorsunuz.

Rüyada masa örtüsü yakmak o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine delalet eder.

Rüyada güzel masa örtüsü görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı masa örtüsü görmek bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine inanılır.

Rüyada yırtık masa örtüsü görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine delalet eder.

Rüyada naylon masa örtüsü görmek huzursuz geçen günlerin biteceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz örtülü yemek masası görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sarı masa örtüsü görmek kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz dantel masa örtüsü görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına, korkularını yeneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments