Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşı askere göndermek

Rüyada arkadaşı askere göndermek

Rüyada arkadaşı askere göndermek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, halinin iyi olduğuna, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, yeterli kimse haline geleceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, başarılarının artacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşı askere göndermek gördüyseniz:

  • Hakkınızda gurur verici konuşmalar yapılabilir.

Rüyada arkadaşı askere göndermek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını askere göndermek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına inanılır.

Rüyada asker göndermek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini askere göndermek ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilini askere göndermek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunu askere göndermek kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisini askere göndermek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada nişanlısını askere göndermek kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, büyük borçların altında ezileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments