Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilini askere göndermek

Rüyada sevgilini askere göndermek

Rüyada sevgilini askere göndermek sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, bazı konularda önayak olunacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine delalet eder.

Rüyada sevgilini askere göndermek gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler, alışılmadık düzenleme veya planlar esnasında kaçınılmaz değişiklikler olabilir.

Rüyada sevgilini askere göndermek olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyi askere göndermek hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisini askere göndermek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, afiyete ereceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına inanılır.

Rüyada nişanlısını askere göndermek sözünde duracağına, çok iyi işler yapılacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına delalettir.

Rüyada yakınını askere göndermek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada kocanı askere göndermek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına delalet eder.

Rüyada kardeşini askere göndermek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada askere göndermek geleceğin güzelliklerle dolacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments