Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlısını askere göndermek

Rüyada nişanlısını askere göndermek

Rüyada nişanlısını askere göndermek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına inanılır.

Rüyada nişanlısını askere göndermek gördüyseniz:

  • Belli unutkanlıklar, rötarlar, yanlış aramalar, yanlış ödemeler, karışan hesaplar v.b bir sürü konu söz konusu olabilir.

Rüyada nişanlıyı askere göndermek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, sevinç ve sürura, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine tabir olunur.

Rüyada nişanlısını askere göndermek çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, onlarla gönül birliği edeceğine inanılır.

Rüyada kardeşini askere göndermek sonradan da çok üzüleceğine, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada erkek kardeşini askere göndermek kazancının da artacağına, kazancının her geçen gün artacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada kocasını askere göndermek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza işaret eder.

Rüyada askere göndermek ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşı askere göndermek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine işaret eder.

Rüyada yakınını askere göndermek saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments