Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini askere göndermek

Rüyada birini askere göndermek

Rüyada birini askere göndermek hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada birini askere göndermek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın iş teklifiyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada asker göndermek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocayı askere göndermek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini askere göndermek maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük oğlunu askere göndermek bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek kardeşini askere göndermek onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşini askere göndermek insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına alamet eder.

Rüyada oğlunu askere göndermek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, o şekilde bir çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilini askere göndermek şansın döneceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments