Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker göndermek

Rüyada asker göndermek

Rüyada asker göndermek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker göndermek gördüyseniz:

  • İnisiyatif kullanarak bir karar almanız gerekebilir.

Rüyada kardeşi askere göndermek aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini askere göndermek isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada kocanı askere göndermek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına alamet eder.

Rüyada kardeşini askere göndermek büyüyeceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşını askere göndermek zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, verdiği sözleri tutacağına alamet eder.

Rüyada asker göndermek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada küçük oğlunu askere göndermek bol bol hayır duası alınacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına yorulmaktadır.

Rüyada kocayı askere göndermek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, hataların telafi edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments