Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu askere göndermek

Rüyada çocuğunu askere göndermek

Rüyada çocuğunu askere göndermek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunu askere göndermek gördüyseniz:

  • Para sorununuz yoksa elinize ekstradan paralar geçebilir.

Rüyada çocuğunu askere göndermek ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babayı askere göndermek rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine yorulur.

Rüyada eşini asker göndermek yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını askere göndermek toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini askere göndermek evlatlarının hayrını göreceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada küçük oğlunu askere göndermek belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yakınını askere göndermek moral bozukluğu yaşanacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, kişinin fakirleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşimi askere göndermek ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments