Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisini askere göndermek

Rüyada sevgilisini askere göndermek

Rüyada sevgilisini askere göndermek kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisini askere göndermek gördüyseniz:

  • Ciddi konulardan uzak durun.

Rüyada sevgilini askere göndermek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Rüyada sevgilisini askere göndermek geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyi askere göndermek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada kocasını askere göndermek borçlarını kolayca ödeyeceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşini askere göndermek zorlukları aşacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocayı askere göndermek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yakınını askere göndermek âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada nişanlıyı askere göndermek emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments