Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ırmak üstünden geçmek

Rüyada ırmak üstünden geçmek

Rüyada ırmak üstünden geçmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, kafa dinleyeceğine, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ırmak üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Temiz havada geçireceğiniz birkaç saat yada bedeninizin hareketesiz kalan bölümlerini çalıştırmalısınız.

Rüyada ırmak üstünden geçmek heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ırmak geçmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ırmağı geçmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ırmaktan karşıya geçmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ırmak üzerinden geçmek yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, engellerden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ırmaktan geçmek maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ırmak üstünde yürümek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, birçok işin birlikte yapılacağına, hayatının bir düzene kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlığın üstünden arabayla geçmek yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments