Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ırmak geçmek

Rüyada ırmak geçmek

Rüyada ırmak geçmek kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ırmak geçmek gördüyseniz:

  • Belli riskleri ortadan kaldırdıysanız, ilerleyebilirsiniz.

Rüyada ırmaktan karşıya geçmek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ırmağı geçmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, yaşamın kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ırmak üzerinden geçmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına işarettir.

Rüyada ırmak geçmek yaşam şartlarının iyileşeceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ırmak üstünden geçmek işlerinin hafifleyeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ırmaktan geçmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ırmaktan karşıya geçememek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, işe zorla gidip geleceğine, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil bir ırmak büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments