Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ırmak üzerinden geçmek

Rüyada ırmak üzerinden geçmek

Rüyada ırmak üzerinden geçmek ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, rızkının kesileceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ırmak üzerinden geçmek gördüyseniz:

  • İhtiraslarınızı fiziksel ihtiyaçlarınızla dengeleyin.

Rüyada ırmak geçmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ırmağı geçmek bol rızık ve para sahibi olacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine delalet etmektedir.

Rüyada ırmaktan geçmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ırmaktan karşıya geçmek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalettir.

Rüyada ırmak üstünden geçmek şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına delalet eder.

Rüyada ırmak üzerinden geçmek uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada akan ırmak içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine yorulur.

Rüyada duru ırmak görmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments