Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ırmağı geçmek

Rüyada ırmağı geçmek

Rüyada ırmağı geçmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, yapılan ahlaksız davranışlara, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ırmağı geçmek gördüyseniz:

  • Tüm alanlarda yüksek devirde çalışmaya başlamış olabilirsiniz.

Rüyada ırmak üzerinden geçmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada ırmak üstünden geçmek o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine işarettir.

Rüyada ırmağı geçmek yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ırmak geçmek ona dört elle gönülden bağlanacağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ırmaktan geçmek rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, kıdem atlayacağına, kazancının artacağına, delalet etmektedir.

Rüyada ırmaktan karşıya geçmek yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, fakirlik yaşayacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş ırmak kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada ırmakta abdest almak varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments