Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ırmaktan geçmek

Rüyada ırmaktan geçmek

Rüyada ırmaktan geçmek planların istediği gibi gitmeyeceğine, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine, hoşgörülü biri olunacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ırmaktan geçmek gördüyseniz:

  • Evinizde güvenli veya rahat bir ortam sağlamak için gayret gösterebilirsiniz.

Rüyada ırmaktan karşıya geçmek sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, çok hayır duası alacağına alamet eder.

Rüyada ırmaktan geçmek rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ırmak üstünden geçmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ırmak üzerinden geçmek akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine yorulur.

Rüyada ırmak geçmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, mali krize gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ırmağı geçmek ticaretinin büyüyeceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine işaret eder.

Rüyada ırmakta yün yıkamak en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, ayağa kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil ırmak böylece yüzünün güleceğine, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments