Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ırmak üstünde yürümek

Rüyada ırmak üstünde yürümek

Rüyada ırmak üstünde yürümek kazancını katbekat arttıracağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ırmak üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Karşıcins ilişkilerinizle ilgili bir tercih yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada ırmak üstünde yürümek başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine delalet eder.

Rüyada ırmak üstünden geçmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine alamet eder.

Rüyada ırmakta yürümek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ırmak kenarında yürümek sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ırmak içinde yürümek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ırmak üzerinde yürümek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine inanılır.

Rüyada duvar üstünde yürümek geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına delalettir.

Rüyada yılanların üstünde yürümek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments