Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil bir ırmak

Rüyada yeşil bir ırmak

Rüyada yeşil bir ırmak kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, başarıya ulaşacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil bir ırmak gördüyseniz:

  • Yakınlarınızla aranızda oluşacak farklılıklar, sizi huzursuz edebilir.

Rüyada yeşil ırmak söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ırmakta yüzmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, helal rızık elde edeceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine işarettir.

Rüyada yeşil bir ırmak eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil ırmak görmek aile içinde bazı gerginlikler olacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada ırmak ve yeşillik görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, hayırlı işler yapacağına yorulur.

Rüyada ırmak içinde yürümek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza işarettir.

Rüyada kurumuş ırmak görmek gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ırmaktan balık tutmak aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, ticaretin önünün açılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments