Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri siyah göz görmek

Rüyada iri siyah göz görmek

Rüyada iri siyah göz görmek kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine tabir olunur.

Rüyada iri siyah göz gördüyseniz:

  • Yani yeni alanları araştırma cesaretiniz var.

Rüyada iri siyah göz görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada siyah iri göz görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına delalettir.

Rüyada iri mavi göz görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada iri gözlü kadın görmek gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada yeşil iri göz görmek hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, çok zengin olacağına delalettir.

Rüyada iri gözlü kedi görmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına işaret eder.

Rüyada iri yeşil göz görmek bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada iri göz görmek daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments