Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri göz görmek

Rüyada iri göz görmek

Rüyada iri göz görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, amacına ulaşmayı başaracağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, zararların yakında telafi edileceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada iri göz gördüyseniz:

  • Kendinizi bir şeyler yapmak, sorumluluklarınızı yerine getirmek zorunda hissetmeyin.

Rüyada iri yeşil göz görmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendi işine sahip olacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada iri gözlü bebek görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, daha fazla kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iri gözlü erkek bebek görmek insanlarla uyumunun artacağına, günahların af olacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iri göz görmek yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil iri göz görmek yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada iri gözlü kadın görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada siyah iri göz görmek başarısının ve kazancının sürekli olacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada iri siyah göz görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments