Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri gözlü kedi görmek

Rüyada iri gözlü kedi görmek

Rüyada iri gözlü kedi görmek büyük manevi zararlar yaşanacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, borcunun da hafifleyeceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada iri gözlü kedi gördüyseniz:

  • Belki biraz yalnız olmanızda fayda var.

Rüyada iri gözlü kedi görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, sözler sarf edeceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada iri yeşil göz görmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine işarettir.

Rüyada iri gözlü bebek görmek iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada iri göz görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine yorulur.

Rüyada iri gözlü kadın görmek kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada iri mavi göz görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, hasret gidereceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil iri göz görmek ilişkiye huzurun geleceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada siyah iri göz görmek yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments