Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri gözlü kadın görmek

Rüyada iri gözlü kadın görmek

Rüyada iri gözlü kadın görmek toplum içindeki saygınlığının artacağına, ticarete atılacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, yollarının açılacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iri gözlü kadın gördüyseniz:

  • Yükü birlikte çalıştığınız kimselere yıkmaktasınız.

Rüyada iri gözlü kadın görmek gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada iri gözlü erkek bebek görmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada iri gözlü bebek görmek bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada iri siyah göz görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada iri mavi göz görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada iri göz görmek sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah iri göz görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil iri göz görmek darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments