Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil iri göz görmek

Rüyada yeşil iri göz görmek

Rüyada yeşil iri göz görmek rızkının artacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada yeşil iri göz gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizi başarıyla ilerletebilirsiniz.

Rüyada iri yeşil göz görmek nifak sokanların cezalandırılacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil iri göz görmek hem de işinde söz sahibi olacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada iri siyah göz görmek kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iri mavi göz görmek ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada iri gözlü kadın görmek iş hayatının düzeleceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, yatırımlarının kar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada iri göz görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah iri göz görmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, yüzüne kan geleceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada iri gözlü erkek bebek görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, ele geçen kazancın azalacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments