Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri yeşil göz görmek

Rüyada iri yeşil göz görmek

Rüyada iri yeşil göz görmek işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, şartlarının da zenginleşeceğine rivayet eder.

Rüyada iri yeşil göz gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda şanslısınız.

Rüyada iri yeşil göz görmek şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil iri göz görmek kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına yorulur.

Rüyada siyah iri göz görmek dostlarını da iyi seçeceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada iri siyah göz görmek özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada iri gözlü kadın görmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, sıkıntıların aşılacağına rivayet eder.

Rüyada iri göz görmek her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada iri gözlü erkek bebek görmek manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına işarettir.

Rüyada iri gözlü kedi görmek bol nimete kavuşacağına, bir süre zorluk çekeceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments