Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah iri göz görmek

Rüyada siyah iri göz görmek

Rüyada siyah iri göz görmek insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada siyah iri göz gördüyseniz:

  • Kendi sebep olacağınız maddi zorluklarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada siyah iri göz görmek çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada iri siyah göz görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada iri gözlü bebek görmek sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada iri yeşil göz görmek verilen emeklerin karşılığını bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine işaret eder.

Rüyada yeşil iri göz görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına inanılır.

Rüyada iri mavi göz görmek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine delalettir.

Rüyada iri gözlü erkek bebek görmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, eline geçen malları tutamayacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada iri gözlü kadın görmek alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments