Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri gözlü bebek görmek

Rüyada iri gözlü bebek görmek

Rüyada iri gözlü bebek görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada iri gözlü bebek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle yapacağınız planlar ilişkilerinizi renklendirebilir.

Rüyada iri gözlü erkek bebek görmek ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada iri gözlü bebek görmek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada iri gözlü kedi görmek huzurunun artacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil iri göz görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Rüyada iri siyah göz görmek maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına işaret eder.

Rüyada siyah iri göz görmek bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına yorulur.

Rüyada iri yeşil göz görmek kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine delalettir.

Rüyada iri gözlü kadın görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments