Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri taneli kar yağdığını görmek

Rüyada iri taneli kar yağdığını görmek

Rüyada iri taneli kar yağdığını görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, hırpalanacağına, darp edileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına yorulur.

Rüyada iri taneli kar yağdığını gördüyseniz:

  • Görmezden gelmek veya ertelemek doğru bir yöntem olmayabilir.

Rüyada iri taneli kar yağdığını görmek kazancınızın artacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada iri taneli dolu yağdığını görmek sevdiklerini de koruyacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada iri taneli kar görmek geleceğinin parlak olacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada iri kar tanesi görmek rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada iri dolu yağdığını görmek sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine işarettir.

Rüyada iri taneli nar görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına rivayet eder.

Rüyada iri taneli buğday görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada iri buğday tanesi görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments