Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri dolu görmek

Rüyada iri dolu görmek

Rüyada iri dolu görmek ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, bahtının da çok parlak olacağına işarettir.

Rüyada iri dolu gördüyseniz:

  • İçten olmak kazandırıyor.

Rüyada iri taneli dolu yağdığını görmek yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada iri dolu görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada iri dolu yağdığını görmek hayatının rast gitmeye başlayacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına alamet eder.

Rüyada iri örümcek görmek üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, büyük zararlardan kurtulacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine tabir olunur.

Rüyada iri siyah yılan görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına delalet eder.

Rüyada iri yeşil göz görmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına tabir olunur.

Rüyada iri tesbih görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına işarettir.

Rüyada iri taşlı yüzük görmek güçsüz ve nefessiz kalacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments