Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri bir fare görmek

Rüyada iri bir fare görmek

Rüyada iri bir fare görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, yeni mekânlara gireceğine yorulur.

Rüyada iri bir fare gördüyseniz:

  • Sorumluluk almaktan kaçınmamalısınız.

Rüyada iri fare görmek belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada beyaz iri fare görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada iri bir fare görmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada iri siyah fare görmek yeni planlar yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada iri kestane görmek kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada iri gögüslü kadın görmek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada iri bir köpek görmek parasının değerini bilerek hareket edeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına işarettir.

Rüyada iri beyaz yumurta görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments