Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri siyah fare görmek

Rüyada iri siyah fare görmek

Rüyada iri siyah fare görmek hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada iri siyah fare gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumanız gerekiyor.

Rüyada iri siyah fare görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada iri bir fare görmek toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada iri fare görmek ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, huzur ve mutluluk bulacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına delalettir.

Rüyada beyaz iri fare görmek küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, feraha ermeye, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada iri siyah zeytin yemek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine işarettir.

Rüyada iri siyah üzüm yemek anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada siyah iri yılan görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine işaret eder.

Rüyada iri siyah inek görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments