Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz iri fare görmek

Rüyada beyaz iri fare görmek

Rüyada beyaz iri fare görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, hakkıyla kazanca, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz iri fare gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlarla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada beyaz iri fare görmek sıkıntılarını bir köşeye atacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına delalettir.

Rüyada iri bir fare görmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada iri fare görmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına inanılır.

Rüyada iri siyah fare görmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına rivayet eder.

Rüyada iri beyaz yılan görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada beyaz iri köpek görmek rızkının eksileceğine, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, kişinin bundan zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada iri beyaz üzüm görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, bunun da rüya sahibine sorun olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz iri dut görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, sevineceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments