Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri beyaz yumurta görmek

Rüyada iri beyaz yumurta görmek

Rüyada iri beyaz yumurta görmek hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, kendini yiyip bitireceğine, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına işaret eder.

Rüyada iri beyaz yumurta gördüyseniz:

  • Ekip çalışmalarına yatkın olmakta fayda var.

Rüyada iri beyaz yumurta görmek mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına delalettir.

Rüyada iri yumurtalar görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada iri yumurta görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada iri yumurta almak şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına delalet eder.

Rüyada irili ufaklı yumurta görmek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, çok iyi işler yapılacağına, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada beyaz iri fare görmek işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine inanılır.

Rüyada iri beyaz köpek görmek emeklerinin karşılığını göreceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına yorulur.

Rüyada iri beyaz üzüm görmek bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, konferans ve seminerlere katılacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments