Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri kestane görmek

Rüyada iri kestane görmek

Rüyada iri kestane görmek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada iri kestane gördüyseniz:

  • Gitmek istediğiniz bir yere geç kalabilir ya da hiç gidemeyebilirsiniz.

Rüyada iri kestane görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine rivayet eder.

Rüyada ateşte kestane pişirmek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir çuval kestane görmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine alamet eder.

Rüyada topraktan kestane toplamak kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına işarettir.

Rüyada kestane kabağı görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden kestane almak maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada kocaman kestane görmek sevdiklerinin hep yanında olacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüye kestane vermek yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, düşmanlarını alt edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments