Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri gögüslü kadın görmek

Rüyada iri gögüslü kadın görmek

Rüyada iri gögüslü kadın görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, yardımın alınacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada iri gögüslü kadın gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi daha iyi değerlendirebileceğiniz yönlere kaymalısınız.

Rüyada iri yarı kadın görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, uzun yıllar yaşayacağına işarettir.

Rüyada iri gögüslü kadın görmek söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada iri gözlü kadın görmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, üzüntülerin daha da artacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine tabir olunur.

Rüyada iri taneli buğday görmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada iri badem görmek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada iri yarı adam görmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, onlara galip geleceğine, sözünde duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada iri bir fare görmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada iri iri zeytin görmek kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments