Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri fare görmek

Rüyada iri fare görmek

Rüyada iri fare görmek çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada iri fare gördüyseniz:

  • Özür dileme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada iri fare görmek büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine inanılır.

Rüyada iri siyah fare görmek bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz iri fare görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada iri bir fare görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada iri armut yemek başarılarının kalıcı olacağına, sağlık problemleri içinde olacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine işaret eder.

Rüyada iri tosun görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına inanılır.

Rüyada siyah iri yılan görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada iri portakal görmek kişinin hedeflediği işi alacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments